PH7 > Home > Over ons

Over ons

De man achter PH7 makelaardij

De afgelopen 30 jaar heeft Philip Hommes als woningmakelaar vele bestaande woningen en appartementen verkocht, getaxeerd en verhuurd. Zijn grote passie blijft echter het verkopen van bestaande woningen. Elke woning heeft voor hem karakter en een verhaal dat hij aan de volgende eigenaar overbrengt zonder dat deze het gevoel heeft dat er geen ruimte is voor zijn eigen invulling. Op deze manier ziet ook de toekomstige bewoner de woning als een passende jas.

Nieuwbouw adviseur
Verder is hij door zijn jarenlange ervaring één van de meest ervaren nieuwbouwadviseurs in Noord Nederland. Zijn aanzienlijke kennis van de bouwwereld maken dat hij goed weet wat klanten verlangen als zij een nieuwbouwwoning gaan kopen. Philips adviezen besparen niet alleen veel tijd, maar ook geld. Zo is bijvoorbeeld de optie meerwerk in een nieuwbouwhuis voor hem geen onbekend terrein, waardoor hij gepaste afspraken met de betreffende bouwer maakt. Op deze manier krijgt u als klant niet te maken met onverwachte, extra begrote kostenposten.

Wonen zonder zorgen
Hij zegt zelf: “Mijn visie is dat een nieuwe woning moet passen bij iemands inkomen en leefgewoonten. Een huis hoort voor elk persoon als de hemel op aarde te voelen. Daarom streef ik als makelaar niet alleen naar comfortabel wonen, maar ook wonen zonder zorgen.

"U mag van mij niet alleen een actieve, enthousiaste houding verwachten, maar vooral ook een persoonlijke benadering en veel verstand van zaken. Zo heb ik veel ervaring met nieuwbouwwoningen en bouwers, waardoor er geen verrassingen aan de orde zijn tijdens de aanvraag van uw bouwvergunning en de bouw van uw huis. Daarnaast heb ik al vele opleveringen van woningen begeleid. U kunt met al uw vragen over aankoop, verkoop, taxaties en andere zaken bij mij terecht en duidelijke antwoorden verwachten. Natuurlijk ben ik voor al uw vragen telefonisch en per-email makkelijk en snel te bereiken."