Freelance

Uit eigen ervaring als ondernemer weet ik dat als de markt aan trekt, je plotseling de agenda vol hebt staan. Je maakt veel uren en voor je gevoel zit de groei er ineens weer in. Dat zou betekenen dat je extra handen nodig hebt, maar die drukte is nog niet constant genoeg om vast personeel aan te nemen. Want als er geen werk is, zit je gelijk met verplichtingen. Ook als de agenda goed gevuld is en je denkt nog niet direct aan groei van je bedrijf, dan heb je als kleine zelfstandige makelaar ook te maken met de vakantieperiodes en eventueel ziekte. Momenten waarop je wilt dat je zaken gewoon doorlopen. Want continuïteit is gewoon belangrijk binnen een bedrijf. Het kantoor sluiten is in je hoofd geen optie, want klanten hebben altijd vragen en een koper kan elk moment op de stoep staan.

Je kunt ondersteunend personeel inhuren om uren in te vullen, maar soms heb je gewoon behoefte aan een gecertificeerd makelaar als vervanging van jezelf. Een zelfstandig werkende en zeer ervaren makelaar die je nodig hebt om je bedrijf tijdelijk te versterken in geval van drukte, vakantie of ziekte. Dan heb je aanvulling of vervanging met de juiste ervaring en papieren zonder dat je vast zit aan de personele lasten.

Voor alle voorkomende werkzaamheden zoals bezichtigingen of opmaken koopaktes of taxaties ben ik in te huren. Vanzelfsprekend heb ik een flexibele instelling. Naast de gewone kantooruren, biedt ik de ook avonduren of uren in de weekenden als mogelijkheid. Integriteit, discretie zijn belangrijk als het gaat om het inhuren, net als duidelijke afspraken maken over werkzaamheden of uren en betaling Zelf houd ik een duidelijke urenregistratie bij. We maken schriftelijk vaste afspraken per week over aantal uren. Kosten van inhuren zijn € 35,- ex btw per uur exclusief reiskosten tijdens het werk, met een minimum van 4 uur per week. Om mijn ervaring aan te tonen is indien gewenst een heldere CV beschikbaar. Naast inhuren voor regelmatig voorkomende werkzaamheden, ben ik ook in te huren voor projectmatig werk zoals nieuwbouwprojecten. Ook behoort een tijdelijke management functie of begeleider van stagiaires makelaardij tot de mogelijkheden.

Philip Hommes

Direct contact?
  • phone 0592 - 460656
  • email info@ph7-taxaties.nl