Philip Hommes 31-03-2017
2135 favorite favorites
bookmark bookmark

PH7 makelaardij staat op 4 en 5 april 2017 op de Promotiedagen op standnummer 155 Netwerk Noord Plein in de TT hal te Assen met de door gecertificeerd en beëdigd taxateur Philip Hommes ontwikkelde statustaxatie. Dit is een speciale nulmeting bedoeld voor eigenaren van vastgoed in gebieden waar aardbevingen/trillingen voorkomen door de gaswinning en in gebieden waar op dit moment – en in de toekomst – aardbevingen/trillingen voor kunnen komen door zoutwinning. Tevens is de statustaxatie bedoelt voor vastgoedeigenaren die al schade hebben laten herstellen via het CVW en die behoefte hebben om de nieuwe situatie goed te laten beoordelen zodat er in de toekomst bewijs is van nieuwe schade na een aardbeving. In tegenstelling tot het NAM-schade-rapport dat wordt opgemaakt na melding van schade na aardbeving, wordt de statustaxatie uitgevoerd voordat er al sprake is van schade door een aardbeving. Zeker als u deze laat deponeren bij een notaris, hebt u bewijs van de situatie van uw woning/bedrijfspand op een bepaalde datum voorafgaande aan een aardbeving of trilling die schade aan bezit heeft toegebracht.

Verder leggen we u uit waarom het verlagen van de WOZ waarde in uw eigen nadeel is en dat de relatie tussen WOZ waarde en aardbevingsschade is veel kleiner dan doorgaans wordt voorgesteld. Maar ook voor de waardevermindering van woningen/bedrijfspanden in gaswinningsgebied is het maar de vraag of die daadwerkelijk toe te schrijven is aan aardbevingsschade.

Bij deze nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan deze leuke beurs voor het bedrijfsleven Noord-Nederland. Als u op de banner klikt kunt u uw gegevens invullen en een gratis kaart downloaden.
Tot ziens op 4 en/of 5 april 2017 bij standnummer 155 op het Netwerk Noord-Plein.

Klik hier voor je relatiekaart: http://www.bcdd.nl/relatiekaart/5414/PH7_Makelaardij

Facebook LinkedIn Twitter Share on Google+